De Route

Met de NeighbourFood Routes ontdek je binnenkort verschillende buurten in  de stad. Voor nu wandel je door de Jordaan en pikt een stukje Centrum mee. En onderweg lekker langs de gracht  of in een park je gerecht oppeuzelen en bijkletsen met je geliefde,  je vrienden, je familie of je collega.

All Tasty Flavours Tour

Centrum / Jordaan / West

13:00u - 18:00u

Een wereld aan smaken komt er voorbij tijdens deze route. Je  wandelt langs de Amsterdamse grachten en de gezellige straatjes  van de Jordaan en omdat je toch zo lekker aan het lopen bent,  maak je een klein uitstapje naar West  

5 stops - 5 bites - 5 drinks

Tickets

Met jouw ‘all inclusive ticket’ betaal je vooraf voor alle gerechtjes en drankjes op de gehele route. Je hebt 100% garantie dat jouw eten en drinken overal klaar staat, je helpt de ondernemer met zekerheid aan zijn inkomen, je voorkomt ‘food-waste’ én je hebt de optie om vooraf een vegetarische route te bestellen. Als tegenprestatie hebben de ondernemers superscherpe deals gemaakt waardoor je heel voordelig uit bent.

Alle tickets staan op naam. Je routekaart ontvang je op de dag van je wandeling, voor 12:00u. Met daarin de deelnemende horeca-ondernemers en nog veel meer leuke en nuttige informatie die jouw route tot één groot feest gaan maken. Bij aankomst op een horeca-locatie noem je je naam, laat je je ticket(s) zien…en de horeca-ondernemer gaat aan de slag om je te verblijden met een heerlijk gerechtje en (in de meeste gevallen) een drankje.

Selecteer datum

Selecteer op welke dag je de route wilt lopen.